Trukkihuolto ja -korjaamo Hämeenlinnan seudulla

Hämeen Trukkihuolto Oy:ltä trukkien ja muiden työkoneiden korjaus ja huolto luonnistuu osaavasti, nopeasti ja kilpailukykyiseen hintaan. Trukki voidaan kuljettaa korjaamollemme Hämeenlinnan Parolaan tai vaihtoehtoisesti voimme saapua paikan päälle pistämään trukkisi kuntoon. Muistathan. että  myymme myös varaosia ja lisävarusteita, kuten sähkötrukkien akkuja, pidempiä nostohaarukoita sekä kattava valikoima trukkien renkaita käyttötarpeen mukaan myös talviolosuhteisiin. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Milloin huoltoon?

Trukin tai työkoneen toimintakyvyn takaamiseksi huolto kannattaa suorittaa säännöllisin väliajoin. Pienimmänkin vian ilmestyessä huoltoa tai korjausta ei kannata lykätä, sillä pieni vika voi nopeasti muuttua koko koneen lamauttavaksi ongelmaksi. 

Koska trukit ja työkoneet siirtelevät ja käsittelevät raskaita kuormia ja ne ovat usein intensiivisessä käytössä, huollon tai korjauksen edut ovat selvät:

  • trukin käyttöikä pitenee
  • tehokkuus kohenee
  • taloudellisuus säilyy
  • työturvallisuus paranee

Ammattitaitoinen korjaamo palvelee

Kun trukin toiminnassa on ongelmia tai huoltoväli on venähtänyt huomattavan pitkäksi, on aika kääntyä korjaamon puoleen. Hämeen Trukkihuolto Oy huoltaa ja korjaa kaiken merkkiset trukit Hämeenlinnassa ja lähiseudulla. Ota yhteyttä ja varaa huoltoaika!

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 0Jaa

Huollettavat trukkimerkit

Abeko, Baumann, Boss, BT, Caterpillar, Clark, Crown, Daewoo, Dantruck, Datsun, Doosan-Daewoo, Fantuzzi, Halla, Hyster, Hyundai, Irion, Jumbo, Jungheinrich, Kalmar, Komatsu, Lancer Boss, Linde, Logitrans, Moffet, Mitsubishi, Nichiyu, NYK, Nissan, Rocla, Still, TCM, Toyota, Valmet, Yale ja myös muut merkit.