Trukkihuolto ja
-korjaamo Hämeenlinnan seudulla

Yhteydenotto

Trukkien ja muiden työkoneiden korjausta ja huoltoa

Hämeen Trukkihuolto Oy:ltä trukkien ja muiden työkoneiden korjaus ja huolto luonnistuu osaavasti, nopeasti ja kilpailukykyiseen hintaan. Trukki voidaan kuljettaa korjaamollemme Hämeenlinnan Parolaan tai vaihtoehtoisesti voimme saapua paikan päälle pistämään trukkisi kuntoon. Muistathan, että myymme myös varaosia ja lisävarusteita, kuten sähkötrukkien akkuja ja pidempiä nostohaarukoita. Meillä on kattava valikoima trukkien renkaita käyttötarpeen mukaan myös talviolosuhteisiin.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Ammattitaitoinen korjaamo palvelee

Kun trukin toiminnassa on ongelmia tai huoltoväli on venähtänyt huomattavan pitkäksi, on aika kääntyä korjaamon puoleen. Hämeen Trukkihuolto Oy huoltaa ja korjaa kaiken merkkiset trukit Hämeenlinnassa ja lähiseudulla.

Huollettavat trukkimerkit

Abeko, Baumann, Boss, BT, Caterpillar, Clark, Crown, Daewoo, Dantruck, Datsun, Doosan-Daewoo, Fantuzzi, Halla, Hyster, Hyundai, Irion, Jumbo, Jungheinrich, Kalmar, Komatsu, Lancer Boss, Linde, Logitrans, Moffet, Mitsubishi, Nichiyu, NYK, Nissan, Rocla, Still, TCM, Toyota, Valmet, Yale ja myös muut merkit.

Milloin huoltoon?

Trukin tai työkoneen toimintakyvyn takaamiseksi huolto kannattaa tehdä säännöllisin väliajoin. Pienimmänkin vian ilmestyessä huoltoa tai korjausta ei kannata lykätä, sillä pieni vika voi nopeasti muuttua koko koneen lamauttavaksi ongelmaksi.

Koska trukit ja työkoneet siirtelevät ja käsittelevät raskaita kuormia ja ne ovat usein intensiivisessä käytössä, huollon tai korjauksen edut ovat selvät:

  • trukin käyttöikä pidentyy

  • tehokkuus kohenee

  • taloudellisuus säilyy

  • työturvallisuus paranee.

Yhteydenotto

Hämeen Trukkihuolto Oy

Rietoontie 90  

13720 Parola

Pyydä tarjous koneesta tai korjauksesta!

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota: